Tobaks-politik og en god E cigaret

Tobaks-politik og en god E cigaret

De fleste er blevet enige om, efter alle de skræmmekampagner har lagt sig, at e-cigaretter er markant sundere at dampe på, end hvis man skulle ryge på cigaretter eller anden tobak.

Selvfølgelig kan man meget nøgternt sige, at det aldrig er smart at stikke noget metal eller noget mundstykke ind i ens mund og få omdannet noget væske til noget damp, man kan udånde, medmindre man er helt sikker på og kan forklare, hvad indeholdet helt konkret består af.

De smage, der er i e-væsker, er jo sammensat af nogle elementer, der skal være med til at danne smagen, hvilket jo ikke er lige så uskadeligt groft sagt, som ren damp fra vand ville være det.

Derfor er det nok ikke det smarteste, hvis man begynder at dampe uden at have røget tobak før, men derfor vil det stadigvæk være en forholdsvis sund hobby at begår sig med, som stadigvæk er markant sundere at give sig i kast med, end det er ved at ryge for eksempel bare vandpibe.

De fleste mennesker begynder jo at ryge grundet gruppepres, fordi andre har dårlig samvittighed over at gøre det, så de hiver andre med ned i sølet, for der er absolut intet sejt ved det.

Men det er nikotinen, der gør en afhængig af det stads, for se bare på, hvor få reklamer der er for tobak. Herhjemme er det endda ulovligt at gøre den slags.

Hvis man fik andre til at dampe på en e-cigaret, hvor der ikke var nikotin i væsken, så kunne man være ret sikker på, at vedkommende ikke ville blive grebet af det på samme måde, som hvis der var nikotin i det.

Og så ville det stadigvæk være en nogenlunde ufarlig gerning på linje med at drikke et glas vin eller spise lidt fed mad.

Hvis du går og mangler e-cigaretter og udstyret dertil, så skal du handle her:  https://www.esug.dk/