Smukt finsk lys

Smukt finsk lys

Som sollys gennem de slanke, finske træer gengiver Secto lamperne lysspillet ud i rummet omkring sig. Secto lamper har i årtier prydet hjem hos alle generationer – og både design og kvalitet er umiskendeligt. Du er helt enkelt ikke i tvivl, når du ser en smuk Secto lampe.

Lodrette trælameller

Designkonceptet bag finske Secto lamper er de lodrette lameller af finsk birketræ og valnød. Placeret i runde eller trapez-former omkring pæren med hul forneden giver Secto lamper et utroligt smukt lys, der bringer tankerne hen på sollysets spil i finske skove. 

Ultralette og elegante modsiger Secto lamper enhver forestilling om træ, som et tungt og klodset materiale. Loftlamper, væglamper, skrivebordslamper eller gulvlamper – du finder enhver type i Sectos store udvalg. Og du kan vælge enhver nuance inden for skalaen af naturlige træfarver. 

De let genkendelige lamper fra Secto er tidsløse og enkle i designet og gør dem derfor anvendelige i seniorboligen såvel som ungdomshyblen. Der er med andre ord hverken en aldersgruppe eller en indretningsstil tilknyttet de klassiske designlamper. 

 

Den nye ‘petite’ serie

Som det seneste skud på stammen, har Secto udvidet sortimentet med Petite-serien. Som navnet afslører, er det en række lamper med det velkendte lamel-design, men i en mindre skala. De små Petite-lamper fra Secto udemærker sig ved, at de kan bruges overalt uden at tage for meget plads eller vække for meget opmærksomhed.  

I Danmark praler vi med vores ord ‘hygge’, men Finland kan med rette prale af deres evne til at fange begrebet i et lampedesign – Secto. Om dagen er de finske lamper skulpturelle og smukke at se på, om aftenen forvandles de til små hyggelige samlingspunkter. Vælg Secto lamper til både det private hjem og til kontoret – træ giver altid hygge, og en god skrivebordslampe, behøver ikke nødvendigvis være blottet for hygge for at være effektiv.