Lad en boligadvokat hjælpe dig med at gøre boligdrømmen til virkelighed

Lad en boligadvokat hjælpe dig med at gøre boligdrømmen til virkelighed

En boligadvokat er rigtig god at have ved hånden, når man står for at skulle købe ny bolig. Der er mange boligejere, som går i fælden og kommer til at købe et hus eller en lejlighed, som efter et par år taber værdi. Dette kan undgås, hvis man har en dygtig boligadvokat ved sin side. En boligadvokat kan nemlig hjælp med gennemlæsning af vigtige papirer, af hvilke det vil fremgå om der er forhold omkring boligen, som kunne have indflydelse på dens værdi – og dermed på købers økonomi.

Ejendomsmægleren er sælgers mand

Måske tror du, at ejendomsmægleren har givet dig al den information, du som køber behøver. Dette er dog langt fra sandheden. En ejendomsmægler har som mål at sælge så mange boliger så hurtigt som muligt og til den højest mulige pris. Det er sådan at en ejendomsmægler tjener sine penge. Derfor vil mægler udelukkende kun fodre dig med de oplysninger, han eller hun er forpligtet til ifølge gældende lovgivning. Og dette betyder, at du kan gå glip af vigtig information, så som fremtidige projekter i ejendommen, som kan betyde stigninger i ydelserne til de fælles udgifter for den enkelte beboer.

En boligadvokat kan hjælpe dig med at gennemlæse al relevant dokumentation, som hidrører fra boligen såvel som lokal området. På den måde kan du med hjælp fra en ejendoms mægler træffe din beslutning om køb på et vel informeret grundlag, eller helt vælge at droppe handelen.

Lad boligadvokaten hjælpe dig med skødet

Når du først har skrevet under på slutsedlen, skal skødet opdateres. Her kan dit boligadvokat også hjælpe dig med at sikre, at skødet er korrekt opstillet og tinglyst efter bogen. Det er vigtigt, at det er de rette oplysninger, som fremgår af skødet, da dette er den eneste offentligt tilgængelige dokumentation for dit ejerforhold over boligen.

Find din boligadvokat på eboligadvokat.dk