Kan man specialdesigne ens egne facadeskilte?

Kan man specialdesigne ens egne facadeskilte?

Flere steder er det muligt at købe facadeskilte, hvor man også kan se eksempler på disse. 

Tjek blandt andet dette sted ud: https://www.nordiksign.dk/

Det er da også klart, at man kan få et facadeskilt, der passer til ens behov, for man vil jo ikke have et facadeskilt, der bærer et andet navn end det, som man selv skal bruge til for eksempel ens virksomhed.

Så man kan jo selvfølgelig få sat logo, slogan og maskot på i nogle farver, der passer til ens virksomheds visuelle identitet.

Men derfor kan man jo sige, at der stadigvæk er tale om skabeloner, hvor man indsætter de ting, man skal bruge til ens egne behov. Så er ens facadeskilt jo på en måde identisk med andres, selvom der er synlige forskelle.

Hvis man virkelig vil skille sig ud, så kan det jo være, man gerne vil have et facadeskilt, hvor man bestemmer materialerne, dimensioner og andre aspekter, som der ikke findes en skabelon for.

Det er jo også kun godt, man er så passioneret omkring ens virksomhed, at man går efter at være helt unik og skille sig ud på en måde, som der ikke er set mage til og næppe bliver igen.

Men lad os tage en sammenligning og sige, at du går ind på en bar og bestiller en drink, som ikke er på menukortet. Den har måske en del forskelligt sprut i sig, så den ender med at blive dyr, og så smager den faktisk bare for sprittet til sidst uden at have markante smags nuancer i sig.

Sådan kan man også lidt se på det med facadeskilte, for selvfølgelig får man et skilt, der er ens personlige, men hvis man vil hen at starte helt fra bunden hver gang og opfinde den dybe tallerken, så kan det både blive dyrt og et omfangsrigt arbejde, som man kunne have sparet sig for, hvis man bare have taget en af “skabelonerne”.