Hvilke Microsoft Azure kurser skal jeg vælge?

Hvilke Microsoft Azure kurser skal jeg vælge?

Det kan godt være lidt vanskeligt at gennemskue præcis hvilke Microsoft Azure kurser som passer til dine medarbejderes niveau og din virksomheds behov. Derfor kan det være en rigtig god idé at lade medarbejderne deltage i det gratis seminar ”Microsoft Azure – er du klar til skyen?” hos den danske IT kursus udbyder 4D.

Her vil I med sikkerhed kunne få svar på mange af de spørgsmål, som melder sig i denne sammenhæng. De dygtige konsulenter hos 4Dvil kunne give dig og dine medarbejdere gode råd og vejledning i forbindelse med de mange forvekslelige specialiserede Microsoft Azure kurser, så I er helt sikre på at træffe det rette valg.

Microsoft Azure kurser for de avancerede brugere

Generelt kan man sige om medarbejdere, som arbejder i Microsoft Azure, at de har et højt niveau rent forståelsesmæssigt, når det handler om IT og moderne teknologi. Derfor er der ingen deciderede begynder kurser i Microsoft Azure. De Microsoft Azure kurser, du finder hos 4D, er derfor forholdsvis specialiserede inden for emner så som udvikling, arkitektur, administration og sikkerhed.

På kurset ”Microsoft Certified Azure Solutions Architect”, som retter sig imod medarbejdere som arbejder med planlægning og design af IT infrastruktur løsninger, vil deltagerne for eksempel få et indgående kendskab til Azure Cloud services. Ved kursets afslutning vil kursisterne have opnået certificering i disse løsninger, og vil være i stand til at foretager vurderinger omkring det optimale setup for en given virksomhed. Og på kurset ”Understanding Cloud Architect Technology Solutions” vil der med udgangspunkt i Microsoft Azures overordnede design blive grundlagt en forståelse for hvorfor monitorering og telemetri er kritiske for Azures funktionalitet, og hvordan Azure designet kan hjælpe med at minimere single point of failure.

Du kan læse mere om Microsoft Azure kurser, og finde det helt rigtige Microsoft Azure kursus, på https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure