Har du brug for hjælp til en erstatningssag?

Har du været uheldig og været involveret i et færdselsuheld og pådraget dig skade af den ene eller anden slags? Så har du i langt de fleste tilfælde krav på erstatning. Men hvis du samtidig skal koncentrere dig om dit helbred og måske også tage dig af din familien, så kan det være svært at have overskud til også at have fokus på din erstatningssag. I dette tilfælde er det oplagt at benytte sig af en advokat. Hos Hviid advokater er de eksperter i blandt andet erstatningssager. Advokatvirksomheden har kontorer i alle de store byer i Danmark, så lige meget om du bor i Århus, Vejle, Kolding eller anden større dansk by, så kan du få rådgivning fra en advokat, der har stort kendskab til de lokale forhold, og ved hvilke faldgrupper, der kan være.

Erstatning efter piskesmæld

Hvert år opstår der mellem 4.000 og 5.000 piskesmældsskader i Danmark. Dermed er piskesmældsskader en af de hyppigste skader i forbindelse med trafikulykker. Skaden kan opstå i forbindelse med andre typer ulykker, men det er oftest ved trafikuheld, at piskesmældskader opstår. Skaden opstår nemlig, når hovedet kastes frem og tilbage, og er i princippet en forstrækning af nakkens bløddele. En pistesmældsskade fremgår ikke af en scanning, og adgangen til erstatning afhænger derfor i høj grad af, at du som skadelidt kan bevise årsagssammenhængen mellem skaden og de indtrufne bivirkninger. Hos Hviid advokater er de eksperter i at arbejde med erstatningssager i forbindelse med piskesmældsskader. På hviidadvokater.dk kan du læse meget mere om hvornår du har muligheder for at få erstatning i forbindelse med et ulykke. Og det er let at tage kontakt til advokatkontoret. Du kan blot udfylde en formular på websitet med en række oplysninger om din skade. Du modtager derefter en professionel, gratis og uforpligtende vurdering af mulighederne for at få erstatning. Hvis de hos Hviid vurderer, at de kan hjælpe dig med at få erstatning, så tilbydes at sagen kan føres efter princippet no cure-no pay. Altså opnår du ingen erstatning, så kommer der heller ikke nogen regning.

Hjælp til at få forsørgertaberstatning

Hvis din samlever eller ægtefælle dør som følge af en ulykke, er du som udgangspunkt berettiget til at få forsørgertaberstatning. Der kan dog også her være en række tvivlsspørgsmål og situationer, der kræver et stort kendskab til forsikringregler for at få den rette erattning. Også her kan Hviid advokater yde rådgivning og hjælpe dig med at få, hvad du har krav til.