Få sundt hår og en dejlige velvære-oplevelse hos frisør Pii

Få sundt hår og en dejlige velvære-oplevelse hos frisør Pii

Ønsker du velplejet og glansfuldt hår, som udstråler sundhed og vitalitet – og er du samtidig miljøbevidst, og ynder du at anvende økologiske og bæredygtige produkter i forbindelse med personlig pleje? Så er du ikke alene. Rigtig mange mennesker er gået over til at anvende de nye, luksuriøse produkter som for eksempel Aveda, når det handler om hudens og hårets pleje. Og nu kan du opnå den samme luksus, når du forkæler dig selv med et frisør besøg. Hos frisør Pii i København kan du i forbindelse med klip eller farve få en hårvask med efterfølgende plejende hårmaske eller hårkur fra det eksklusive mærke.

Miljørigtig og bæredygtig hårpleje hos Frisør Pii

Aveda er miljøvenlige hårpleje produkter i høj kvalitet – og det er grunden til, at frisør Pii vælger at bruge dem i det daglige virke som frisør i København. Hos frisør Pii, hvor det faglige niveau er højt, og den gode service samt kundernes tilfredshed i højsædet, lægges der vægt på udelukkende at anvende produkter af den bedste standard, uanset om der er tale om vask, pleje, styling eller farve. De super lækre og velduftende produkter, som er baseret på naturlige ingredienser som for eksempel planteekstrakter, efterlader håret spændstigt og blødt.

Frisør Pii – når velvære, professionalisme og hårpleje følges ad

Når du træder ind i salonen, vil det første, der møder dig, være den fantastiske duft af Avedas plejeprodukter. Og selve behandlingen vil være én lang rejse gennem velværet, startende med en beroligende og afslappende massage af din nakke og dine skuldre med essentielle olier. Den frisør vil hernæst, med udgangspunkt i dit hårs beskaffenhed og dine ønsker, tilrettelægge din individuelle behandling. Du er i trygge og sikre hænder hos de dygtige frisører hos frisør Pii, og deres professionelle håndelag vil, i samspil med de lækre kvalitetsprodukter, give dig et resultat, du vil være tilfreds med i lang tid fremover.