Det rigtige undertøj?

Hos http://designer-undertøj.dk/ kender vi allesammen til det her med at have noget undertøj på, som bare sidder forkert. Det kan være for småt, for stort, for stramt eller for stift. Måske kravler det, klør det eller også generer det bare. Uanset hvad er følelsen ikke rar, men hvordan finder man det perfekte undertøj? Det har vi sat os for at finde ud af.

Ingen kroppe er ens

Det vigtigste at huske, når man står midt i junglen af lingeri er, at vi allesammen er forskellige. Det der sidder godt på fotomodellen, veninden eller ekspeditricen, sidder ikke nødvendigvis godt på en selv. 

Det kan være super frustrerende, når man ser et helt igennem smukt sæt, og man bare ved, at det ikke vil klæde ens figur. Men der er ikke andet at gøre end at bide i det sure æble og gå videre.

Når du finder det lingeri, der sidder rigtigt på din krop, så vil du se at dine fordele bliver fremhævet på smukkeste vis – og du vil takke dig selv for at være gået videre. For selv det smukkeste undertøj mister sin charme, hvis det sidder på den forkerte person.

Vælg undertøj efter din facon

Har du æblefacon, pærefacon, omvendt pærefacon eller måske er du bare lige-op-og-ned? Det er vigtigt at kende sin figur, så du ved hvilken type af undertøj, der bedst løfter, støtter og fremhæver lige præcis din figur.

Æblefacon: Har du stor bryster, brede skuldre, smalle hofter og en ikke så tydelig talje, så har du sandsynligvis æblefacon. Dit undertøj skal få dine bryster til at se ud af mindre og give mere fylde til din bagdel, så din talje fremhæves så meget som muligt.

Pærefacon: Har du brede hofter og gode lår, en fyldig numse, smalle skuldre og små bryster, så har du en pærefacon. Dit undertøj skal få dine bryster til at se ud af mere og din numse til at se ud af mindre.

Omvendt pærefacon: Har du brede skuldre, store bryster, smalle hofter og en lille bagdel, så er du beriget med en omvendt pærefacon. Dit undertøj skal holde styr på dine bryster og giver mere fylde til numsen.

Lige-op-og-ned: Har du smalle hofter, små bryster og ingen tydelig talje, så er du nok lige-op-og-ned typen. Dit undertøj skal forme dine bryster og din numse, så der skabes en tydeligere talje og mere bløde former.

Timeglas: Har du brede skuldre, store bryster, en smal talje og brede hofter, så har du den eftertragtede timeglasfigur. Dit undertøj skal vise din smukke, symmetriske silhuet frem.

Find inspiration

Har du fundet ud af hvilken kropsfacon du har, men savner du inspiration til at finde det smukkeste lingeri, så følg med på designer-undertøj.dk. Her vil løbende komme nye indlæg med nyheder, inspiration og gode råd til at vælge det helt rigtige lingeri. Vi brænder nemlig for at alle kvinder skal føle den velvære det giver, at have det rigtige undertøj på.

Held og lykke i jagten på undertøjet. Vi håber det vil booste dit selvværd og give dig den helt fantastiske følelse af velvære, som vi alle fortjener.